Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Rally Championship

Hvem skal køre SX4'eren i 2008

WRC 
12/12/07 

World Rally ChampionshipSuzuki World Rally Team går aktivt ind i World Rally Championship i 2008, hvor de stiller til start med deres nye Suziki SX4 WRC racere, men hvem skal køre dem?
 

Efter flere succesrige sæsoner i FIA Junior Rally Championship, hvor svenske Per-Gunnar Andersson har hjemkørt mesterskabet i 2004 i en Ignis Super 1600, samt i år i en Suzuki Swift Super 1600, tager Suzuki World Rally Team nu skridte op i den store klasse.

Det ville være naturligt at antage at Per-Gunnar Andersson skulle køre den ene af teamets Suziki SX4 WRC racere, men det er endnu ikke sikkert, da han har mange konkurrenter til pladsen.

Først og fremmest er der Per-Gunnar Andersson's to hidtidige teamkollegaer i Suzuki teamet - Urmo Aava og Guy Wilks - derudover er der også nogle erfarne WRC kørere der banker på hos Suzuki.
Den tidligere Ford og Skoda kører Toni Gardemeister, samt veteranen Francois Duval med erfaring far blandt andet Citroën og Ford, er begge meget interesserede i den nye Suzuki.
Ligeledes er Suzuki teamets to hidtidige testkørere, Nicolas Bernardi og Sebastian Lindholm, interesserede i at skifte testkører titlen ud med en kører titel.

I følge Suzuki World Rally Team vil de offeltliggøre navnene på deres kørere til 2008 sæsonen på fredag den 14. december.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Per-Gunnar Andersson
 • Toni Gardemeister
 •  
   

  World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS