Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso tilbage til Renault

Formel 1 
10/12/07 

Efter kun en enkelt sæsons fravær fra Renaults Formel 1 team, vender spanieren Fernando Alonso nu tilbage, til teamet der førte ham frem til to verdensmesterskaber.
 

Det lå allerede tidligt på sommeren klart, at samarbejdet og tilliden mellem Fernando Alonso og McLaren teamet ikke var det bedste, og så begyndte spekulationerne om hvilke andre muligheder han havde.
Budene var mange, og der er næsten ikke det Formel 1 team som Alonso ikke er blevet sat i forbindelse med, men det blev altså Renault Formel 1 teamet der sikrede sig kontrakten med den tidligere dobbelte verdensmester.

I Renault Formel 1 teamet bliver Fernando Alonso teamkollega med Nelson Piquet Jr., og som deres test- og tredjekører har teamet kontrakt med franskmanden Romain Grosjean der er regerende mester i den europæriske Formel 3 serie.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Nelson Piquet Jr.
  • Renault F1
  •