Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Telesikring går til motorsporten

Danish
Touringcar
Challenge 

10/12/07 

Team Telesikring går ind i den fornemste klasse af dansk motorsport - DTC. Målet er den samlede sejr inden for en toårig periode.
 

Når de hurtigste standardvogne i Danmark skal afgøre mesterskabet i DTC, Danish Touring Championship, skal konkurrenterne holde et vågnet øje med klassens nye elev.
For det er med en klokkeklar ambition om at vinde pokaler, Team Telesikring nu gør sin entre i DTC, siger teamejer Ejgil Egsgaard:
- Vi skal vinde DTC, og det tror vi da også, vi kan, siger Ejgil Egsgaard:
- Vi går ind i det her med en klar målsætning. Den er stor, men vi vil gøre det, der skal til, for at vi har en realistisk chance for at nå målet, siger teamejeren.


(Foto: Team Telesikring Racing)

Lokale kørere
Til formålet har Team Telesikring skrevet kontrakter med Peter Ager fra Esbjerg og Tom Pedersen fra Christiansfeld.
De to kørere, som begge har erfaring fra DTC og flere andre motorsportsklasser, får hver sin BMW med tæt ved 300 HK at arbejde med. Bilen er på niveau med de bedste i sporten - og det er med til at underbygge ambitionerne, siger teamchef Dannie Bergmann:
- Jeg tror ikke, vi har det største budget i DTC; omvendt har vi bestemt heller ikke det mindste. Vi tror på, budgettet er stort nok til, at vores målsætning ikke virker urealistisk. Ofte er det jo meget andet end budgetterne, der afgør det. Gode rammer er afgørende, og det får vi blandt andet ved at sikre, at vi har de træningspas, der skal til. Det er vi meget bevidste om. Vi skal skabe de optimale konditioner, så der er en chance for at gå hele vejen, siger Dannie Bergmann.

Slut med fodbold
Telesikring går ind i motorsport nu, fordi man dels gennem sponsoratet opnår en profilering i en sport i vækst, og dels kan få en attraktiv event at tilbyde sponsorer og kunder:
- Vores engagement i fodbold udløber om to år, hvor EfB har signaleret, at man ønsker én storsponsor - og den opgave kan vi ikke løfte. Derfor er det her en ny vej for os, hvor vi stadig kan sikre, at vi har noget attraktivt at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere, siger Ejgil Egsgaard.

Telesikring har indtil siden sommeren 2006 stået bag EfB fodbold som koncernpartner, hvor Telesikring er udebanesponsor for EfB's fodboldmandskab.

Team Telesikring Racing


Læs mere om:
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • Team Telesikring Racing
  •