Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans Series

Lammers i samarbejde med Horag Lista

Le Mans
Series 

10/12/07 

Flere hollandske medier hævder, at Jan Lammers er meget tæt på at indgå i et samarbejde med Horag Lista teamet. Samarbejdet består udelukkende i Le mans Series, hvor teamet vil stille til start med en LMP2 Porsche RS Spyder.
 

Hvis aftalen indgås, skal Jan Lammers køre bilen sammen med Didier Theys og Fredy Lienhard i hele 2008 Le Mans Series mesterskabet.

Betyder det så et endeligt farvel til 'Racing for Holland'?
Det er rigtig svært at sige, men umiddelbart må det som minimum betyde at teamet ryger på stand-by, måske frem til det nye reglement.

Det var ellers planen, at 'Racing for Holland' skulle køre med det nye lukkede japanske Dome chassis, men det her er måske et fingerpeg om, at Dome ikke helt har leveret det de har lovet!

Hvorom alt er, så har vi nu mindst 3 Porsche RS Spyder i LMP2 klassen til den kommende Le Mans Series sæson, så selvom man har en god bil i så kommer der ikke nogen nemme sejre i hus, i LMP2 klassen i 2008.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Jan Lammers
  • Racing for Holland
  •      ASETEK SIMSPORTS