Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Rosberg forlænger kontrakt med Williams

Formel 1 
10/12/07 

Nico Rosberg har formentligt forlænget sin aftale med Williams, hvilket skulle betyde at han har lavet en kontrakt på minimum to år ud i fremtiden i Formel 1.
 

Ifølge den tyske presse så har Nico Rosberg forpligtiget sig selv til teamet frem til 2010, hvilket nok stopper snakken om at han var ved at skrive kontrakt med McLaren-Mercedes, som en eventuel efterfølger for Fernando Alonso.

Selv om Rosberg allerede havde en aftale med Willams, så blev den endelig lukket, så teamet var sikker på at der ikke ville blive noget med et McLaren bytte.

Det var faktisk sådan, at selv om Williams syntes at være sikret deres unge stjerne, så var der flere rapporter fremme om at der blev forhandlet til flere andre sider, med i baggrund i at Williams ville fritstille Rosberg. Der var rygter om at Frank Williams ville fritstille Rosberg for $ 22.000.000.

Rosberg selv har ikke rigtig virket som om han ville skifte team, og han sagde i sidste uge:
”Jeg bliver her, jeg er kun 22 år, og jeg er ikke rusten endnu. Jeg kan styre min karriere, og jeg vil starte med at være på skamlen næste sæson.”

Selch

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  • Williams F1 Team
  •      ASETEK SIMSPORTS