Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Thompson og N.Technology fortsætter samarbejdet

WTCC 
08/12/07 

Rygter vil vide, at Honda skulle være den nye samarbejdspartner!
James Thompson stiller også op for N.Technology i næste års udgave af WTCC, det blev bekræftet fredag. Selvom det mangeårige og meget succesfulde samarbejde med Alfa Romeo ophørte med udgangen af denne sæson, agter N.Technology at fortsætte i WTCC og der forhandles i øjeblikket med flere interesserede bilfabrikker.
Honda skulle, ifølge rygter, være den mest sandsynlige partner i 2008.
 

James Thompson udtaler:
”Jeg bliver hos N.Technology.. jeg befinder mig rigtig godt i teamet og jeg har erfaring for, at hyppige team-skift ikke fører til noget godt. Team´et forhandler i øjeblikket med et par interesserede bilfabrikker og jeg synes vi fortjener, at fortsætte som 'fabriksteam'. Uanset om vi bliver fabriksteam eller vi selv skal finde en egnet bil og køre som privatteam, så har jeg som sagt valgt at blive hos N.Technology. Alle i teamet yder en 100%´s indsats og gutterne har lovet at bygge en konkurrence-dygtig bil!”

Som nævnt er det Honda som oftest sættes i forbindelse med N.Technology, men Mazda skulle også være interesseret!
Spændende bliver det, og det ser ud til, at man trods Alfa Romeo's stop, stadig har minimum 4 forskellige mærker i WTCC.

For nylig var der fornyet snak/rygter om, at det russisk/ tyske samarbejde om en WTCC-Lada fortsat var ”i live”…! – og hvis den kinesiske bilfabrik ”Brilliance” så også kommer med den WTCC-bil de præsenterede for et par år siden…. Silly season??

Them

Læs mere om:
  • James Thompson
  • N. Technology
  •