Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Renault dømt skyldig - men ingen straf

Formel 1 
07/12/07 

Torsdag blev Renaults Formel 1 team dømt skyldig i spionage mod McLaren teamet. Besynderligt for mange får teamet ingen straf.
 

Hos Renault kan man ånde lettet op. Man er godt nok blevet dømt skyldig i spionage mod McLaren teamet, men af en eller anden årsag er der umiddelbart ingen straf til teamet. Verdens motorsports forbundet har dog lovet en begrundelse senere i dag fredag.

Renault blev fundet skyldig i at være i besiddelse af data fra McLaren teamet som indeholder diverse beskrivelser af brændstofsystemet, oliekølingssystemet, styring af hydraulik og adskillige beskrivelser vedr. affjedringen i McLaren bilerne. Disse data og især dele har været anvendt i McLarens 2006 og 2007 biler. Man har dog ikke fundet at Renault har draget fordel af at være i besiddelse af disse data. Verdens motorsports forbundet har lovet en skriftlig redegørelse senere i dag fredag. Der burde være garanti for interessant læsning. Især set fra McLarens side da man selv blev dømt tidligere på året iht. samme paragrafer i det sportslige reglement.

Dons

Læs mere om:
  • McLaren Formula 1
  • Renault F1
  •