SR1 Challenge

SR1 Challenge kalenderen på plads

07/12/07

SR 1 Challenge køres over 6 løb, hvor de 2 er sprint løb på DTC weekender henholdsvis på Jyllands-Ringen og hjemmebanen Padborg Park.
De 4 resterende løb er 4 timers langdistanceløb som køres under SEC (Sportscar Endurance Championship) som således også er en løbsserie for sig selv, ligesom DEC.

SEC åbnes for SR1 , Peugeot Spider og 2 sædede sportsvogne med karrosseri, disse skal dog optages på info liste senest 14 dage før løbet.

Aquila SR1
(Foto: Padborg Park)

Dette vil så sige at man kan køre SR1 Challenge over 6 løb men også nøjes med at køre mesterskabet SEC.

Ring Djursland lægger ud den 10. maj med DEC og 11. maj med SEC
Padborg Park 30. maj DEC 1. juni med SEC

Padborg Park 28. - 29. juni Sprint Løb sammen med DTC
Jyllandsringen GP 15. - 16. - 17. aug. Sprint

Padborg Park 23. aug. DEC og 24. aug. med SEC
Padborg Park (Finale) 4. okt. DEC 5. okt. med SEC

Vi kan godt røbe her at vi er meget stolte over at kunne prale af Kongelig deltagelse i SR1 Challenge og SEC.
Det ser også ud til at klassen får deltagelse fra både Irland, Tyskland, Holland, Sverige og Norge

SR 1 kørerne skal i 2008 heller ikke tænke på telt eller mad da der til alle løb vil være opstillet et telt med plads til alle biler samt et catering telt til både kørere og mekanikere.
I forbindelse med catering teltet vil Aquila Engineering have deres reservedels bus med til alle løb.