Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

British Touring Car Championship

Turner bliver hos SEAT Sport UK

BTCC 
08/12/07 

På trods af rygter i pitten om, at Darren Turner skulle til at lede efter et nyt sæde i næste sæson, er det nu blevet bekræftet at han forsætter hos SEAT.
 

Det blev tidligere på ugen bekræftet at Darren Turner vil forsætte hos SEAT Sport UK i næste års Dunlop MAS British Touring Car Championship, sammen med Jason Plato.

Darren Turner havde tre sejre i denne sæson, og sluttede som nummer seks i det BTCC mesterskabet. Teamet vil altså stille med samme kører lineup som i denne sæson, og de har allerede annonceret at de i 2008 vil gå efter både kører og mærke mesterskabet.

”I de år hvor SEAT Sport UK har konkurreret i BTCC, har vi har vi haft en temmelig imponerende statistik, og vi ser vi frem til at forsætte denne succes i 2008 sæsonen” - siger SEAT UK Motorsport manager Scott Dennis.

Selch

Læs mere om:
  • Darren Turner
  • Jason Plato
  • SEAT Sport UK
  •