Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Casper Lind Poulsen måtte stoppe på halvvejen

Clio Cup - DK 
06/12/07 

Clio CupTil 2007 sæsonen skiftede Casper Lind Poulsen Advan Cup klassen ud med Clio Cup klassen, han fortsatte dog med at køre for Autoforum Racing Team Silkeborg.
 

Den 25. april var Casper Lind Poulsen ude og teste på Padborg Park, hvor han hurtig fandt sig til rette i bilen, og dermed var der lagt op til at det skulle blive en god debutsæson i klassen.


Der var fuld fart på allerede ved den første test.
(Foto: Motorsporten.dk)

Casper kunne med selvsyn konstatere at Clio Cup er en hård klasse at komme ind i, og ved åbningsløbet på Jyllands-Ringen i begyndelsen af maj, fik han ikke helt det med hjem som han havde ønsket sig. Men Clio Cuppen er som sagt en barsk klasse, hvor det er de bittesmå marginaler, der kan gøre den store forskel.


Casper Lind Poulsen under Åbningsløbet på Jyllands-Ringen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste løb foregik på Sturup Raceway i Sverige, her var Casper meget opsat på et bedre resultat, og han følte at farten var med ham, hvilket også viste sig under kvalifikationen, hvor han kun var ca. et ½ sekund efter pole position.
Første heat gik næsten efter planen, imens heat to ikke var noget der behøves at blive husket, det sendte Casper hjem med flere skader på bilen, ikke helt det han havde håbet på.


Der var god fart på i Sverige - indtil heldet svigtede!
(Foto: Motorsporten.dk)

De næste par løb gik også med skiftende held til følge, men Casper troede hver gang, at nu var det hans tur til at have heldet på sin side - det kom bare ikke - og i starten af august måtte han kapitulere på grund af manglende sponsorindtægter, og derfor måtte han desværre stoppe Clio Cup sæsonen på halvvejen.


Casper Lind Poulsen i spekutaklær stil rundt på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Det betød ikke at Casper slap motorsporten, for den resterende del af sæsonen var han med på mekaniker holdet hos Autoforum Racing Team Silkeborg, og det samme vil være tilfældet i 2008.

Casper har dog som altid sit gode humør med sig, og har ikke mistet troen på, at han kan komme ud og køre race igen, det bliver bare ikke i 2008.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Casper Lind Poulsen
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  •