Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Loeb & Elena vinder verdensmesterskabet i rally

WRC 
04/12/07 

World Rally Championship- for fjerde år i træk
Takket være en meget velovervejet og professionel kørsel i sæsonens sidste løb sikrede Sébastien Loeb & Daniel Elena sig for fjerde år i træk ”verdensmesterskabet i rally for kørere”, idet de kom ind på en flot tredjeplads i Wales. Det andet officielle mandskab Dani Sordo & Marc Marti sluttede på en femteplads.
 


Sébastien Loeb og Guy Fréquelin.
(Foto: Citroën)

Vejrforholdene under løbet var mildest talt voldsomme, idet kraftig blæst og regn gjorde flere af prøverne usædvanlig vanskelige. Men som direktøren for Citroën Sport, Guy Fréquelin, udtalte:
”Når man kører om mesterskabstitlen så sent på året som i december, og endda i Wales, forventer man, at vejret bliver en udfordring …vi må sige, at vore forventninger til fulde er blevet indfriet. Sejren i mesterskabet gør mig både glad og stolt og vidner om Sébastiens og Daniels imponerende talent og den store indsats, som teamet har ydet igennem hele sæsonen. Det er fantastisk at vende tilbage til VM i Rally efter et års fravær og så vinde mesterskabet for kørere med C4 WRC, en helt ny rallybil”.

Sébastien Loeb er selvsagt ikke mindre begejstret og særlig glad for at køre sejren hjem i det løb, som er det sidste for sportsdirektør Guy Fréquelin, der nu går på pension.


Citroëen's WRC team.
(Foto: Citroën)

Generaldirektøren for Citroën, Gilles Michel, er også stolt af sit team:
”Med deres sejr i verdensmesterskabet i rally for kørere er Sébastien Loeb & Daniel Elena et strålende eksempel på det image, som Citroën ønsker at gøre sit, nemlig stor kompetence og dybfølt engagement på en enkel og ligefrem måde. Deres samarbejde og den måde, de har forstået at vinde deres fjerde titel på, kaster glans over Citroën”.

Citroën Danmark A/S

Læs mere om:
  • Sebastien Loeb
  • England
  • 02/12/07 - England - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: