Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso til Renault?

Formel 1 
04/12/07 

- meget afhænger vel af den kommende domsafsigelse
Mange venter at Fernando Alonso vender tilbage til Renault - trods alt - men meget kan afhænge af den kommende domsafsigelse.
 

Fernando Alonso er en ombejlet kører, så meget, at han er sat i forbindelse med flere teams. Udover Renault, er det Honda, Toyota og Red Bull. Toyota og Honda er ifølge de seneste udmeldinger vel sorteret fra og tilbage er så Renault og Red Bull Racing.

Der er dog et par hurdler som skal overståes inden det kommer så vidt. Ubekræftede antydninger siger at for at lade Fernando Alonso gå fra sin kontrakt hos McLaren teamet, så har man sikret sig at han ikke laver kontrakt med et andet topteam - herunder Renault. Dernæst kan en kontrakt med Renault teamet vel godt komme i fare, såfremt den sag som kommer for World Motor Sport Council her i starten af december, godt kan gå Renault imod.

Tilbage er så Red Bull Racing. Red Bull Racing har for så vidt erkendt at der er ført samtaler med Fernando Alonso. Bliver dette til noget, så er det mest oplagt at Mark Webber må en tur til Renault. Hvorfor? Af den simple grund at hans manager er Flavio Briatore. Red Bull Racing kører desuden med Renault motorer.

Bruger man denne udelukkelsesmetode, skulle Fernando Alonso være at finde hos Red Bull Racing i den kommende sæson. Det er dog langt fra givet. Fernando Alonso og hans management ser helst én et-årig kontrakt, mens Red Bull Racing faktisk betinger sig en fler-årig kontrakt. Bliver man ikke enige her, er der for så vidt kun Renault tilbage der kan være interessant for Fernando Alonso. Men igen, her afhænger det vel helt af en domsafsigelse, samt den ikke bekræftede formodning om at han ikke må køre for et andet topteam.

Dons

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  •