Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Audi's 2008 motorsport program

Le Mans 
03/12/07 

Le MansUnder Essen Motorshow annoncerede Audi deres motorsports planer for den kommende sæson, og der er ikke meget nyt at berette, menuen står igen på Le Mans og DTM.
 

Audi kommer til Le Mans med 3 Audi R10 TDI, der skal køres af Frank Biela / Emanuele Pirro / Marco Werner, Dindo Capello / Tom Kristensen / Allan McNish og Lucas Luhr / Alexandre Prémat / Mike Rockenfeller.

Her ud over vil Audi igen indsætte to biler i American Le Mans Serien, og igen denne gang i skikkelse af Audi Sport North America. Hertil vil Audi også stille op i Le Mans Series i skikkelse Jöest Racing, der også bliver teamet der skal stille op med de tre biler til Le Mans 24-timers løbet.
Lucas Luhr, Dindo Capello, Allan McNish og Marco Werner vil blive det faste hold i American Le Mans serien.

Ud over sportscar er Audi igen med i DTM serien, det er med at gøre, at Audi er med i flere serier på de samme løbsdage, og det kan måske give dem en udfordring på hvem der skal køre i hvad, på hvilke dage?

Vejgaard

Læs mere om:
  • Audi Sport North America
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  •