Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Storckenfeldt kæmper mod Edman

Swedish
Touring Car
Championship 

01/12/07 
Yokohama

Mens der har været lidt kører rokader i den danske DTC serie, er kampen i Sverige om sæderne i STCC serien blevet hård, hvorfor mange kører er lige nu ret så aktive.
 

Han kaldes ’Storcken’ i Sverige, og han siger han ikke er mere urolig for et godt sæde end han har været tidligere. STCC er blevet hedt i vintersæsonen og kampen er blevet stenhård.

Efter at Volvo har præsenteret sin nye satsning til de kommende sæsoner med en ny bil model, er de blevet en af de mere eftertragtede teams i STCC, en interesse der kun er blevet førøget efter at at Audi har annonceret, at de trækker sig i næste sæsons STCC mesterskab.
Dermed er konkurrencen for sæderne blevet øget!

”Mit første alternativ er hos Volvo, men går det ikke er min målsætning i hvert fald at forsætte i STCC” - siger Alexander Storckenfeldt, som har kørt de sidste to år for Volvo teamet Polestar Racing.
”Jeg kigger også på andre bilmærker, og det er ingen hemmelighed, at jeg syntes det er sjovt at kører med baghjulstræk.”

Storckenfeldt er lige kommet hjem fra Shanghai, hvor han som mentor har støttet Fredrik Blomstedt, og dermed hjalp ham med at sikre ham en andenplads i den asiatiske Formel Renault serie, derfor hans kontakt med Polestar har været begrænset på det sidste.

”Jeg har talt med Christian Dahl i torsdags. Han er i Bangkok, men vi skal mødes i næste uge. Vi har endnu ikke diskuteret den kommende sæson, det er nu tid at arbejde frem i mod det.”

Alexander Stockenfeldt fortæller om sin værste rival:
”Det er Jens Edman" – men mere har han ikke at sige - "Jeg kender ham ikke! Jeg ved ikke engang hvordan det gik ham i det danske mesterskab – DTC.”

Der er mange kørere der bejler til de to sæder i Polestar’s Volvo C30 biler næste år, og det er ingen hemmelighed at både Jens Edman og Thed Björk også er inde i billedet.
Man skal derudover tage med i betragtning at der altid kan være en overraskelse i ærmet – det ved vi jo allerede nu fra DTC, se bare på Chevrolet og Michael Outzen.

Selch

Læs mere om:
  • Alexander Storckenfeldt
  • Jens Edman
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: