Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Alonso har fået tilpasset sæde - hos Honda!

Formel 1 
30/11/07 

Den dobbelte verdensmester Fernando Alonso har tilbragt en hel dag på Honda F1 teamets fabrik i Brackley i denne uge, og mens han var der fik han tilpasset et sæde til deres formel 1 bil.
Er de uventet tæt på en aftale?
 

Det antydes at Fernando Alonso, som endnu ikke har skrevet kontrakt for 2008, er ved at lave en form for aftale med den japanske team. En årsag kunne jo godt være at Honda Formel 1 teamet for kort tid siden har hyret Ross Brawn som ny teamchef.

Der er rapporter om, at den første kontakt til Alonso, om et Honda sæde, blev taget af selveste Bernie Ecclestone. Dette skulle være sket efter det Nick Fry ledede Honda teams noget skuffende indsats i år, hvor de kun scorede seks point med deres RA 107 bil.

Som tingene ser ud i øjeblikket, må man forvente Alonso vil overtage Rubens Barrichello's plads, han vil så flytte til Super Aguri og blive teamkammerat med Takuma Sato.

Et samarbejde mellem Ross Brawn og Fernando Alonso kan blive Honda teamets redning, men det ændre også hele kabalen i Formel 1.
Hvem skal så sidde i Renault bilerne, hvem skal have det ledige McLaren sæde og så videre?

Selch

Læs mere om:
  • Fernando Alonso
  • Rubens Barrichello
  • Honda Racing F1 Team
  •