Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Thed Björk kører i Tjekkiet næste år

Swedish
Touring Car
Championship 

30/11/07 

- og måske i Sverige
Thed Björk vandt STCC mesterskabet i 2006 for Audi, det bliver ikke muligt igen næste år da Audi tager en ’Time out’, derfor har han valgt at kører hele den tjekkiske touring car serie i 2008.
 

En sæson for Thed Björk i STCC i næste år er heller helt usandsynlig. Han siger dog, at han kun vil kører for et godt team, hvis han skal deltage i STCC. Thed Björk har fortalt:
”Intet er fastlagt endnu, men vi arbejder på en masse forskellige agendaer.”

Det har været flere STCC rygter omkring Thed Björk, efter at Audi valgte at stoppe i STCC. Rygter om et Honda samarbejde med Picko Troberg, men han kan også blive chauffør på en af Volvo bilerne i forbindelse med deres stor satsning.

”Volvo er et godt team. Jeg venter på at se deres oplæg for næste år. Hele teamet er i Bangkok og når de kommer hjem igen optager vi endnu engang kontakten.”

På spørgsmålet om han ikke gerne ville sidde bag rattet i en BMW, svarer Thed Björk:
”Der findes ingen ledige pladser i et godt BMW team, så vidt jeg ved, så det er nok usandsynligt. Vi må helt enkelt arbejde og se hvad vi finder ud af” - slutter Thed Björg.

Selch

Læs mere om:
  • Thed Björk
  •