Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India vil teste 7 kørere

Formel 1 
30/11/07 

Når Formel 1 teamne i næste uge genoptager deres testkørsler på Jerez banen i Spanien, er det planen at det 'nye' Force India team skal teste med hele 7 kørere!
 

De mest prominente af Force Indias testkørere er nok ex. Toyota køreren Ralf Schumacher, samt Renault teamets Giancarlo Fisichella.
Ralf Schumacher søger nu både højt og lavt, for at sikre sig et sæde i Formel 1 feltet i 2008, mens mange nok havde regnet med at Giancarlo Fisichella Mens vi er ved Ralf Schumacher og Giancarlo Fisichella, så har Formel 1 Supremo Bernie Ecclestone nu offentligt udtalt, at de to bør stoppe i Formel 1, og give plads til nye unge kørere.

Yderligere vil Force India teste med Franck Montagny, Christian Klien, Tonio Liuzzi, Roldan Rodriguez og Giedo van der Garde.
Det har i længere tid været 'næsten bestemt' at Adrian Sutil skulle være den ene af teamets to kørere i 2008 sæsonen, men han er altså ikke på startlisten til den kommende test.

At Adrian Sutil ikke er med til testen kan skyldes at teamet allerede har besluttet sig hvad ham angår, og de nu kun skal finde en teammate til ham, alternativt at Sutil er helt ude, og de nu skal finde to nye kørere blandt de 7 testere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Giancarlo Fisichella
  • Ralf Schumacher
  • Spyker F1
  • Jerez
  •