Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Dansk team til 24H Dubai

24H Series 
29/11/07 

Ny mand på teamet men med samme mål:
Vi vil have det sjovt og kører stærkt

I begyndelsen af januar 2008 drager Team Buddha Motorsport igen til ørkenen, denne gang håber vi på at vi ikke gen-oplever sidste års skuffelse, med kun 16 timers kørsel. Vi skal i år køre i en lejet BMW M3 CSL fra Munsch Motorsport, som på papiret skal kunne køre en podie plads hjem, så er resten op til os og teamet.
 


(Foto: Munsch Motorsport / Team Buddha Motorsport)

Teamet består af Rene Rasmussen der lige her hjemkommet fra Brasilen med Markland. Pierre Guichard kendt fra Ferrari Challenge. Jacob Tackmann der i 2007 har fået kørt fem 24H løb og Jan Kalmar.

Teamet er mere dansk end vi havde regnet med, til trods for vi måtte opgive at komme til Dubai med vores Lotus Exige. Munsch Motorsport drives nemlig af en dansk født hollænder.


(Foto: Munsch Motorsport / Team Buddha Motorsport)

Bilen er helt nybygget, og har kørt første test i sidste uge, og alt forløb efter planen. 430 HK og sekvential gearkasse lyder som en god kombination.


(Foto: Munsch Motorsport / Team Buddha Motorsport)

I mellemtiden arbejders der på højtryk for at få vores Aston Martin klar til Bahrain, hvor teamet skal ned i slutningen af februar, men mere om det ved en senere lejlighed.

Team Buddha Motorsport

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Rene Rasmussen
  • Buddha Motorsport
  • Dubai
  • 12/01/08 - Dubai - 24H Series
  •