Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams håber på langt samarbejde

Formel 1 
29/11/07 

- med Toyota
Frank Williams siger, at han håber på et langvarigt samarbejde med Toyota fabrikken, og håber dermed på at have en motor partner i mange år frem i tiden.
 

Den japanske producent har kæmpet for at få succes siden de startede i Formel 1 i 2002, men alligevel har Frank Williams udtalt at han ville være glad hvis Toyota fik opfyldt deres mål. Samtidig siger han, at han ville være glad hvis Toyota kunne blive en partner gennem længere tid.

Frank Williams mener ikke at det er et problem, at de sluttede hele ti point foran Toyota, eller at det vil skade deres samarbejde.
”Uanset om vi er foran eller bagefter Toyota, er lige meget så længe vi ikke kæmper helt i front” - siger Frank Williams.

Williams vil dog ikke gå så langt, at man vil til at dele bil med Tpyota, for de er som bekendt imod de såkaldte kundebiler. Williams hårde kamp mod disse kundebiler, menes også at være til den største årsag til, at Prodrive ikke stiller med et Formel 1 team i næste sæson.

65-årige Frank Williams siger om kundebiler:
”Jeg vil hellere kæmpe mod to McLaren biler end fire. Det kunne betyde vores ruin. Selv Bernie Ecclestone’s forslag at de teams med kundebiler vil modtage mindre (her hentydes til Concord aftalen) interessere mig ikke” - slutter Frank Williams.

Selch

Læs mere om:
  • Williams F1 Team
  •