Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Edman forhandler med Polestar Volvo

Swedish
Touring Car
Championship 

28/11/07 
Yokohama

Den tidligere svenske Touring Car mester, Jens Edman kan være tilbage til STCC, for han forhandler i øjeblikket med Polestar Volvo teamet i Sverige.
 

Det svenske Volvo Team - Polestar Racing - er på jagt efter en ny top kører efter at Robert Dahlgren. Der har været mange rygter om forhandlinger, med blandt andet Thed Björk, Daniel Haglöf og nu er Jens Edman så det varme navn for teamet.

”Der sker en masse spændende ting i STCC i øjeblikket, og jeg vil gerne være ombord når toget kører” udtaler Jens Edman.
Han kørte i DTC serien sidste sæson, men føler sig mere tiltrukket til den svenske serie i øjeblikket, selv om han har fået flere tilbud fra forskellige danske teams.

”Jeg ønsker ikke at skrive en kontrakt med et dansk team, før jeg ved hvad mine muligheder er i Sverige” - siger Jens Edman.

I øjeblikket er der ikke kommet en officielt udtagelse fra Polestar Racing, om deres planer med deres nye C 30 Sport 2000 bil i næste sæson, udover at de har talt med Thed Björk.

Nu har Edman så bekræftet, at han også forhandler med teamet, og de sidste informationer tyder på at Thed Björk skal køre i en anden serie næste år. Og til det siger Jens Edman:
”Vi har en dialog i gang, og jeg håber på det bedste, mere kan jeg ikke sige nu.”

Det kan betyde at DTC mister en af deres top kørere. Jens Edman har været en fantastisk kører i den danske serie i flere år, og det vil være et tab hvis han igen skal kører i sit hjemland – hvis nogen spørge mig.

Selch

Læs mere om:
  • Jens Edman
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: