Formel BMW

Valencia - World Final

Formel BMW
25/11/07

Valencia banen lagde denne weekend asfalt til Formula BMW World Final, her blev selve finale løbet vundet af Philipp Eng fra Mucke Motorsport, mens løbets enlige danske deltager Jack Lemvard sluttede løbet på 19. pladsen.

Philipp Eng's sejr i Formula BMW World Final's kunne der ikke rokkes ved, han krydsede målstregen ,38 sekund foran teamkollegaen fra Mucke Motorsport - Josef Kral - der havde yderligere 5,7 sekund ned til Marco Wittmann der kørte for Josef Kaufmann.
Top 5 blev rundet af med Jens Klingmann (Eifelland) og Jonathan (Legris Motaworld) på henholds vis 4. og 5. pladserne.

Desværre viste den efterfølgende tekniske kontrol af Formel BMW racerne, at både Josef Kral og Jonathan Legris biler ikke fuldt levede op til det tekniske reglement, hvorefter de blev diskvalificeret.

Dette betød at næsten hele feltet rykket et par pladser frem på resultatlisten, og danske Jack Lemvard sluttede dermed på 17. pladsen.