Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Räikkönen udskiftet med Erna Iversen

Diverse 
01/12/07 

Der var lagt op til en spændende duel mellem den nybagte Formel 1-verdensmester Kimi Räikkönen og Tom Kristensen sidste weekend, da JBK HorseShow blev afviklet i Odense.
 

Räikkönens kone, Jenni, er aktiv rytter og var taget til Odense med sin berømte gemal for at overvære det traditionelle hesteshow. Arrangørerne havde håbet at kunne lade de to motorsports-esser duellere i Audi Q7-biler, men desværre blev finnen kaldt hjem til en stor prisoverrækkelse i Helsinki.

"Formel 1-verdensmester Kimi Räikkönen har sammen med sine hesteglade kone Jenni været på besøg her i Odense. Ferrari-kørerens besøg har været holdt hemmeligt for pressen, fordi det skul­le være en overraskelse for publikum ved showet. Finnen skulle lørdag aften have kørt ræs mod vores Le Mans-­vinder Tom Kristensen," bekræfter presse­chef ved JBK HorseShow, Mai Enevoldsen, over for TV 2 Sporten.

I stedet måtte Tom K lade hestene galoppere, da han bød den kendte ridelærer Erna Iversen på en prøvetur i Audis nye R8-sportsvogn. Kristensen overværede senere hesteshowet sammen med fru Hanne og var imponeret over arrangementet.

"Jeg har aldrig rigtigt stiftet bekendtskab med hestesport før, men det var faktisk fascinerende. Stemningen var fantastisk, og så kan man som sportsmand godt vurdere, når andre udøvere udfører noget på topplan. Men det var godt, Carla ikke var med, for så havde hun formentlig skrevet en hest på julegavelisten," siger Tom K.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  • Tom Kristensen
  •