Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

D’Aste vandt privat cuppen knebent

WTCC 
26/11/07 

Mens alt fokus har været på verdensmester Andy Priaulx, så har World Touring Car Championship endnu en mester som ikke bør glemmes.
Privat cuppen blev vundet af Stefano D’Aste i år.
 

Proteam motorsport’s Luca Rangoni vandt begge løb i privat cuppen på Macau, men det var ikke nok til at indhente landsmand Stefano d'Aste i kampen om privat cup mesterskabet i WTCC.
Mesterskabet hedder i WTCC termer ”Independents Trophy”

Med sin Wiechers-Sport BMW 320si tog Stefano D’Aste titlen, med et lille forspring på kun to point, efter at have kørt imponerende konstant i løbet af hele sæsonen. Stefano D’Aste har scoret point i alle 22 løb, bortset fra det andet race i Pau, hvor han kørte galt efter en punktering.

Den tredje konkurrent om mesterskabet så sine vinderdrømme forsvinde, da han kørte sin Exagon Racing Seat i væggen kort efter starten af første heat i Macau.

”Jeg er mere end glad, for det har været et meget vanskeligt år for mig, med en ny bil og et nyt team. I starten af sæsonen havde vi mange problemer med at forstå bilen og få den sat rigtigt op, så vi kunne få det meste ud af den. Fra tredje afdeling ændrede tingene sig, og vi forbedrede os løb for løb” - fortalte en henrykt Stefano D’Aste efter Macau løbet.

Selch

Læs mere om:
  • Luca Rangoni
  • Stefano d'Aste
  • Macau
  • 18/11/07 - Macau - WTCC
  •