Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Loeb vil nøjes med en top fem

WRC 
26/11/07 

World Rally ChampionshipSebastien Loeb siger at han er klar til at nøjes med en top fem placering i Storbritanniens Rally, som køres i Wales den kommende weekend, for at sikre sig mesterskabet for kører i år.
 

Franskmanden fører foran rivalen Marcus Grönholm, som kører Ford, med seks point inden sidste afdeling af WRC og behøver kun at slutte på femte pladsen for at sikre sig sit 4. kører verdensmesterskabet i træk, og det er selv om Marcus Grönholm vinder løbet.

Citroen kører Loeb har aldrig vundet i Storbritannien. Sidste år var han ikke med på grund af en skade, men havde allerede vundet verdensmesterskabet.
Loeb indrømmer dog, at han ikke vil nyde ikke at vinde løbet, men indrømmer at han acceptere at det måske er nødvendigt for at vinde World Rally Championship 2007.

”Vi fører med seks point, så vi er ikke nød til at vinde for en hver pris. Skulle Markus vinde, skal vi bare slutte i top fem for at sikre os titlen. Så står vi lige på point, men jeg vil vinde med flest sejre” - udtaler Sebastien Loeb.

Selch

Læs mere om:
  • Marcus Grönholm
  • Sebastien Loeb
  • England
  • 02/12/07 - England - WRC
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: