Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Banedebut til Ferraris 2008 racer

Formel 1 
26/11/07 

Den 14. januar mens i hvert fald et andet team præsenterer deres 2008 racer, vil Ferrari teste deres "nye" på Jerez. Og for første gang i mange år, har man 2 biler klar til den første test.
 

De seneste år har Ferrari kun haft en racer med ved de første testdage, hvor muligheden for at teste nye modeller er til stede. Frem mod 2008 sæsonen bliver det anderledes denne gang. Luca Baldisserri har offentliggjort at når Ferrari teamet tester på Jerez i januar måned, så vil teamet for første gang i flere år, være klar med 2 racere.


F2008 bliver en videreudvikling af F2007
(Foto: Ferrari)

Luca Baldisserri siger også at 2008 modellen vil være en videreudvikling af 2007 modellen og at man derfor ikke skal vente de store tekniske revolutioner i bilen. Baldisserri fortæller også at man i lighed med tidligere vil lade kørernes resultater på banen være tællende for prioriteringen i teamet. Og - så vil Jean Todt stadig være med ved Grand Prixerne, selv om at Stefano Domenicali er forfremmet til teamchef.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  • Jerez
  •