Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1 præsentation - BMW Sauber

BMW Sauber afslører snart sin nye bil

Formel 1
præsentation
BMW Sauber 

25/11/07 

Året 2007 når dårligt at være ovre før endnu en Formel 1 bil vil blive afsløret. BMW Sauber vil i starten af 2008 også vise deres nye bil frem for offentligheden.
 

Kort efter at Toyota havde valgt at afsløre deres nye Formel 1 bil, kom BMW Sauber teamet også på banen, med en dato for fremvisningen af deres nye racer.

Det sydtyske team sluttede nummer to i konstruktørernes mesterskab med 101 point, samt havde Nick Heidfeld og Robert Kubita’s på femte og sjette pladserne i kørernes mesterskab, og nu er de klar til en afsløring af næste sæsons bil.

Præsentationen vil komme til at ske i en BMW verden – et nyt BMW køretøj leverings center, som ligger umiddelbart ved siden af BMW tårnet og BMW's Olympiapark.
Både Heidfeld og Kubica samt Motorsports direktør Dr. Mario Theissen og teknisk direktør Willy Rampp vil være til stede, det samme vil også den tidligere ejer Peter Sauber være.

En sjov detalje er at der ikke er sat en dato for denne afsløring. Dog afsløre teamet at den første ’roll-out’ af bilen vil foregå dagen efter – den 15. januar – på Valencia banen i Spanien. Det var samme sted som offentliggørelsen foregik sidste år.

Vores forslag er derfor at fremvisningen vil foregå den 14. januar i det nye BMW leverings center.

Selch

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  • Robert Kubica
  • BMW Sauber F1 Team
  • Tyskland
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 14/01/08 - Tyskland - Formel 1 præsentation BMW Sauber
  •