Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Speedcar Series

Lauda i Speedcar serien

Speedcar Series 
24/11/07 

Lidt mere fra ”skuffen” med sønner af berømte fædre!
Mathias Lauda, søn af den tre-dobbelte F1-verdensmester Niki Lauda, starter i den nye Speedcar Serie som køres i bl.a Dubai, Bahrain og Malaysia fra januar til april.
 

Speedcar er mellemøstens svar på NASCAR. Bilerne er identiske med en 620 HK V8 motor på 6 liter (det skulle nok sikre en god lyd!).

”Jeg kan næsten ikke vente, til serien starter” - udtaler den 26 år gamle østriger, der i 2007 har kørt Mercedes i DTM - ”i denne serie er det køreren der er afgørende, da alle biler er ens. Det bliver rigtig sjovt og det vil helt sikkert være en stor og speciel oplevelse!”

Mathias Lauda, som får startnummer 21, har allerede lidt erfaring med SpeedCar. På banen i Dubai har der været afholdt et opvisningsløb, hvor bl.a. også Porsche Carrera Cup-mesteren Uwe Alzen var inviteret.

Serien starter i Dubai den 26. januar og indtil videre er 16 kørere tilmeldt, men arrangørerne lover minimum 22 kørere.
Blandt de tilmeldte er: Jean Alesi, Johnny Herbert, Ukyo Katayama, Stefan Johansson, Narain Karthikeyan og Gianni Morbidelli, alle tidligere F1-kørere.


Læs alt om Speedcar Series og se den foreløbige deltagerliste.

Them

Læs mere om:
  • Jean Alesi
  • Mathias Lauda
  • Dubai
  • 26/01/08 - Dubai - Speedcar Series
  •