Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Mikkel Mansa til Rotax Grande Finale

Go Kart 
23/11/07 

Mikkel Mansa som har kørt i klassen Rotax Max Junior i 2 år drager 23. november til Al-Ain i De Forenede Emirater for at deltage i Rotax Grande Finale.
I junior klassen, hvor Mikkel Mansa deltager, er der kørere fra 60 lande der alle har det tilfældes, at de har vundet det nationale mesterskab.
 

Mikkel har hele året gået målrettet efter dette, da han også i sin første sæsson vandt og dermed kom med til finalen i Portugal, dette var så stor en oplevelse at det var værd og se om det kunne gentage sig og det kunne det.


(Foto: Ole Mansa)

Det der gør Grande Finale så specielt er alle de nationer som deltager, man står i et stort telt, alt grej er ens da der trækkes lod om fabriksnyt grej, det er Intrepid i år.

Blandt de andre deltagere er der to som har prøvet det flere gange, Dennis Ladefoged og Jan Andreasen, der ud over skal Casper Widding med for første gang.

Læs mere om den danske Rotax serie på DRMC.dk.
Løbet kan også følges på maxchallenge-rotax.com, og 'klik' så videre til Grande Finale hvor der står alt om løbet.

Ole Mansa


Læs mere om:
  • Mikkel Mansa
  •      ASETEK SIMSPORTS