Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Flere LMP2 Porscher i Le Mans Series i 2008

Le Mans
Series 

22/11/07 

Så ser det ud til at der kommer endnu flere Porsche's RS Spyder i Le Mans Series . Der kommer et nyt team ved navn Dutch Equipe Verschuur Team, som tilmed får en fantastisk køre besætning.
 

Le Mans Series bossen Patrick Peter har indgået en aftale med teamet der ejes af Frans Verschuur, om at teamet skal komme med mindst en ‘amatør’ kører i bilen, sammen med to professionelle.
Det er normalt ikke noget man gør, men det hollandske team har accepteret aftalen, måske som en del af aftalen for at få en plads i Le Mans Series 2008?

Verschuur Porsche vil blive handikappet i Le Mans Series i forhold til hvad vi har set i American Le Mans Series.
Bilen får øget deres grund vægt med 50kg, således at den vejer 825 kg. Det betyder at vi ikke kommer til at se den banke diesel bilerne i Le Mans series, som vi har set den gøre i American Le Mans Series.

Bilen forventes at blive kørt af Peter van Merksteijn og han skal dele bilen med en eller flere professionelle kørere, hvor man allerede nu gætter på Peter Kox, Jeroen Bleekemolen eller Tom Coronel.

Ud over Le Mans Series skal Verschuur Porschen også tilmeldes til 24 timers løbet på Le Mans. Her forventes udelukkende professionelle kører i bilen.
Så der kommer gang i den hollandske lejr på tilskuer pladserne, de plejer altid at indhylde tilskuer områderne i orange røg når hollandske teams præsenteres.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Peter van Merksteijn
  • Dutch Equipe Verschuur Team
  •