Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Toyota Atlantic Series

Mansell-sønner tester i USA

Formel Atlantic 
21/11/07 

De to håbefulde sønner af den tidligere Formel 1-verdensmester og Champ Car World Series mester Nigel Mansell har testet Formel Atlantic. Testen fandt sted over to dage på Sebring i Florida og det var et af de absolutte top-teams i Formula Atlatic, Derrick Walker Racing, som lagde biler til.
 

De to Mansell-juniorer har begge kørt i det britiske Formel 3-mesterskab i år, hvor de blev henholdsvis 10 og 17 sammenlagt.

Teamchef Derreck Walker understreger, at på trods af de meget positive tests er det langt fra sikkert at Leo og Greg Mansell skifter til US-Racing i 2008:
”De overvejer begge situationen i øjeblikket og undersøger hvilke muligheder der er. Vi håber, at vi med denne test har været med til, at give et godt indtryk af amerikansk Formel-racing. Vi indsætter med sikkerhed to biler i næste sæson, men skulle det vise sig, at det økonomiske grundlag er til stede, kan vi sagtens indsætte fire biler. Det kan meget vel blive med to engelske kørere…!”
(Mon ikke også et berømt efternavn kunne hjælpe lidt??)

Leo og Greg (i øvrigt opkaldt efter Nigel Mansells gode ven, golflegenden Greg Norman) var begge meget positive efter testen. (Altså ikke ”the Rasmussen/ Riis/ Hamburger/ Skibby way!!”)
Leo Mansell:” Formel Atlantic-bilen har meget mere grip end en Formel 3 og Walker Racing er klart det mest professionelle team vi har testet/ kørt for. Det var nogle fantastiske dage og vi fik virkelige prøvet nogle grænser af. Det er vist drømmen/ håbet for os begge, at få chancen i Formula Atlantic!”

Der var stor tilfredshed hos alle, Nigel Mansell var selvfølgelig til stede og fulgte nøje med:
”Det er fantastisk, at se sine to sønner teste i samme klasse. Det giver gode muligheder for at 'måle' dem med hinanden og med et så professionelt team, har det været en stor fornøjelse for både drengene og mig. Jeg kunne godt forestille mig, at Leo og Greg skifter til US Racing næste år.”

Derreck Walker er helt enig:
”Efter denne test, kan jeg sagtens se de to i mit team. Jeg er glad for, at de tog imod tilbuddet om at teste Formula Atlantic, og jeg er sikker på at de kan gøre sig gældende i serien. De vil være en gevinst for serien, men de skal selvfølgelig have tiden til at overveje om fremtiden er i USA.”

Nigel Mansell skiftede efter en succesrig Formel 1-karriere kronet med et VM, til CART ( det nuværende Champ Car World Series) og vandt mesterskabet i 1993.

”Jeg har det meget fint med USA og amerikansk motorsport. Det er meget anderledes sammenlignet med Europa. Der er meget mere show, skæg og ballade i USA. Jeg tror US-racing passer fint til mine sønners temperament ” - slutter ”The Lion”, som Nigel Mansell blev kaldt.

Them

Læs mere om:
  • Greg Mansell
  • Leo Mansell
  • Derrick Walker Racing
  • Sebring
  •