Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Felipe Massa vil savne tracktion control

Formel 1 
20/11/07 

- især omkring sikkerheden
Felipe Massa mener at det kan skade sikkerheden at man fra og med næste sæson skal køre uden tracktion control. Til gengæld er det vel mere ægte race.
 

Ferrari køreren Felipe Massa er ikke udpræget begejstret for at især tracktion controllen forsvinder fra og med næste sæson. Især for de mere uerfarne kørere kan det blive et problem, mener Felipe Massa.

"I mange sæsoner har vi kørt enten med speederen i bund, eller helt løftet, men nu skal man til at balancere bilen med speederen også. Det kan give problemer især for de uerfarne kørere, men også for nogle af de mere erfarne."

I sidste uge testede Formel 1 feltet på Circuit de Catalunya og her var der en stor del af kørerne der testede med den nye motorstyring, samt kørte uden tracktion control. Og udfra de betragtninger kommer Felipe Massa med sin udmeldelse. Han mener dog også at man som helhed vil kunne køre ret konkurrencedygtige tider i forhold i år og sidste år. Allerede ved den netop overståede test, var der flere der kørte ganske flotte tider.

Dons

Læs mere om:
  • Felipe Massa
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  •