Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Outzens kontrakt et skulderklap

Danish
Touringcar
Challenge 

17/11/07 

- for JM Racing
JM Racing har i går via TV2 Sporten og internetmedierne motorsporten.dk og dtc-net.dk erfaret, at Michael Outzen (Ringe) har underskrevet kontrakt for 2008 med Chevrolet Motorsport Danmark). Det er naturligvis glædeligt for JM Racing, at vi på bare to år har formået at gøre en ung, ukendt kører så god, at et professionelt team som Chevrolet Motorsport Danmark ønsker at gøre brug af Michael Outzen.
 

”Vi betragter det som et stort skulderklap til det arbejde, vi har gjort, og det giver naturligvis ballast til at arbejde videre med nye unge navne i de kommende år,” siger Jytte Mathiesen fra JM Racing.

”Vi har meldt ud, at vi satsede på at føre unge talenter frem i motorsporten i Danmark, talenter som under normale omstændigheder ikke ville have chancen for at komme frem på grund af økonomi, manglende set-up og andet. At Chevrolet ser potentialet i Michael Outzen så stort, at man ønsker at frikøbe ham fra den kontrakt, vi har med ham for 2008, er da positivt. De kontraktlige forpligtelser mellem os og Michael Outzen må vi nu have kikket nærmere på og få løst.”

JM Racing debuterede i Danish Touringcar Championship i 2006 med Michael Outzen som sin første kører, og i den forgangne sæson har teamet fra Grindsted stillet med fem biler i klassen. Her er det endt med de to første pladser i privatkørernes DTC Cup samt en tredjeplads i teammesterskabet.

”Michael Outzen har med sin aftale vist, at vores mission er lykkedes,” siger Jytte Mathiesen. ”Vi har formået at udføre vores arbejde så godt, at vi med topresultater i 2007 ikke blot til Michael Outzen men også Tom Pedersen har banet vejen for den første professionelle kontrakt til følge.”

Michael Outzen ønskes held og lykke med 2008-sæsonen fra JM Racing.

JM Racing

Læs mere om:
  • Michael Outzen
  • JM Racing
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her