Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Michael Outzen skal køre for Chevrolet i 2008

Danish
Touringcar
Challenge 

15/11/07 

Nu får de baghjul!
I motorsport såvel som i alle andre sportsgrene, betyder forberedelser utrolig meget for resultaterne. Det er Chevrolet Motorsport Danmark også klar over. Derfor er grundlaget for næste sæson allerede på nuværende tidspunkt lagt.
 

De to biler, Henrik Lundgaard og Pontus Mörth har kørt i år, er sat til salg og to af WTCC-teamets Lacetti'er bliver leveret efter VM-finalen i Macau. Henrik Lundgaard har allerede forlænget sin kontrakt, og nu kan Chevrolet Motorsport Danmark så præsentere Henriks kollega for 2008.

Pigerne er vilde med ham, konkurrenterne frygter ham, og så passer ord som perfektionist, stortalent og charmør helt perfekt på ham. Michael Outzen kører DTC for Chevrolet Motorsport Danmark i 2008!


Michael Outzen har i sine to DTC-sæsoner været en af – især det kvindelige –publikums favoritter.
(Foto: Spider-Web.dk)

- For mig var der ingen tvivl, fortæller Michael og fortsætter: Chevrolet-holdet viste i år, at de har de bedste biler, de bedste folk og et helt enestående samarbejde, når tingene er ved at koge over. Dialogen med Kent Bo ( Steffensen, red. ) har også været rigtig positiv.


Næste sæson vil Michael Outzen ligge helt i front med Chevrolet Motorsport Danmark.
(Foto: Spider-Web.dk)

På trods af, at det 25-årige talent aldrig har kørt race i en forhjulstrækker, er han slet ikke i tvivl om at han kan klare opgaven:
- Der var en gang en klog mand der sagde, at en rigtig racerkører både kan køre i forhjulstræk og baghjulstræk. Og jeg betragter da mig selv som en rigtig racerkører, så det bliver ikke et problem! griner Michael, der til daglig er bilsælger i faderens bilforretning i Ringe på Fyn.


Denne hjelm kommer fremover til at ligge på en blå Chevrolet Lacetti DTC-racer.
(Foto: Spider-Web.dk)

Teamejer Michael Klostermann er ganske tilfreds med kørerbesætningen: Vi er utroligt heldige med næste års kørere. Henrik er perfektionist helt ud til fingerspidserne, og han kan gå i tæt dialog med ingeniører og mekanikere. Michael er et ungt talent, som har vist sig som en yderst dygtig kører både på en hurtig omgang og i nærkamp under løb. Jeg er sikker på, at vi med de to kørere har sikret os et godt udgangspunkt for at forbedre resultaterne i 2008.

Spider-Web.dk
Jan Gripping

Læs mere om:
 • Henrik Lundgaard
 • Michael Outzen
 • Chevrolet Motorsport Danmark
 • Perfection Racing
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her