Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM Bronze til Morgendagens Helte

DM Rally 
16/11/07 

Før DM finalen i Bramming var udsigterne ikke for gode, 6 point op til Anders Mortensen og Søren Iversen på 3. pladsen i DIF Standard mesterskabet, en på papiret svær opgave når man ser på hvor tæt sæsonen har været i klassen.
Men forsøges, det skulle det.
 

Morgenen startede med lidt fugtige veje, men med solen kæmpende for at slippe gennem skyerne. Så dækvalget var ikke let, men vi valgte det sikre og kørte ud på intermediates, hvilket viste sig at være et godt valg. Tiderne efter de første 3 prøver viser at kampen igen bliver hård, ganske få sekunder skiller os fra konkurrenterne.

Kampen forsætter gennem hele dagen, med skiftende vejr, og sekunder frem og tilbage. Inden vi kører ud til de sidste 4 prøver som skal køres i mørke, er vi nummer 2 i klassen som føres af finnen Jari Jaakkola. Da han imidlertid ikke kan få DM point ligger vi til at til at tage de 20 point som, med den aktuelle stilling, vil bringe os op på 3. pladsen i DIF Standard mesterskabet. Vi er enige om at holde kablet stramt på prøve 11 og 12, og så se hvor det bærer hen. Det bærer heldigvis i den rigtige retning, og vi kan tage det lidt mere roligt på de 2 sidste prøve. Så efter en lang dag trækker vi det længste strå og kan dermed sætte 20 point ind på kontoen, og overhaler Anders Mortensen og Søren Iversen med 5 point i mesterskabet.

Desværre går der efter løbet lidt kuk i tingene. Under præmieoverrækkelsen sker der en fejl, og vores 2. plads i de sammenlagte klasser N3+N2 gives til et mandskab der sluttede efter os. Og for at slutte aftenen helt perfekt, så udråbes Anders Mortensen og Søren Iversen som 3. plads i mesterskabet, på trods af at vi med dagens resultat har overtaget placeringen. Begge misærer løses dog i kulisserne, men det tager lige toppen af glæden, at man skal have sin pokal med posten og have sin medalje på dommerkontoret.

Men alt i alt et rigtig godt løb og vi er fuldt tilfredse med sæsonen, vi har lært rigtig meget og føler os godt klædt på til næste sæson.

Der skal lyde en stor tak til sponsorer, familie og venner, samt vores utrættelige servicefolk, uden jer var det ikke muligt!

Vi ses derude næste år.

Kiil & Rølling


Læs mere om:
  • Bramming
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: