Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Westcoast til Kaltenkirchen

Rally 
15/11/07 

Efter en hård uge blev vi klar til at køre til Tyskland. Der var jo lige lidt opretning efter Bramming. Da vi skulle til at læsse bilen fredag kl. 13.00 så ser vi til vores store skræk at vandet var gået.
 

Den ellers helt nye køler havde fået en skade, men Meca havde heldigvis en på lager. kl. 18.00 blev det afgang syd på i orkan med campingvogn men vi nåde frem kl. 24.00 så skulle der hentes søven fra en uge.

Lørdag Dagen gik med licenskontrol og note kørsel om aftennen skulle der køres 2 prøver på hver 14km i mørke. Det var første gang Claus og Sunny skulle køre i mørke men det gik godt. Sunny er Bjanes gamle anden køre som i al hast nåde at indløse sin licens da Morten var blevet forhindret.

Søndag Løbet startede Kl. 8.00 der skulle køres 12 prøver i løbet af søndag 100% affalt.Da vi stod op var det til 3 cm sne og det snede kraftig vi havde heldigvis 15 min service, de beste dæk vi havde var intimetia dæk så de kom på. Det tog mange biler først på dagen. Kampen for os var mod en BMW M3 som vi kunne køre fra på hver anden prøve ved prøve 6 var der et sek. Mellem dem og os så kablet skulle strammes,men det gjorde de også så sejern gik til dem.

Det var kun på grund af at vores sponsor hjalp med at skaffe de dele der skulle bruges ellers var vi nok ikke kommet af sted.
Det var en dyr skade når det er lige i fronten, lygter, oliekøler, vandkøler, el blæser, lygtebom, frontgril(stjernen),kofanger,kølerhjælm og div. Men det er jo spillets regler for alle. Så en stor tak til.
Meca.
Skjern auto og karosseri.
BJ. Autolakering.
JP. auto Outrop.
Og vores altid trofaste mekaniker Jakob.

Yokohama mesterskab Herning
Vi var så heldig at få lov til at sætte mercedesen til udstilling i Herning til biler for alle på imks stand. Det gav en masse reklame for teamet. Fredag aften skulle der køres rally bag ved messecenteret der var 2 start nr. i bilen så både Claus og Bjarne kørte ,Kristian var fast anden køre ved begge. Det var nok lidt for meget for bilen for bag broen revnede og det var kun med hjælp fra Asker Iversen team vi fik kørt færdig ,de havde manden med elektrode svejser og han kunne bruge den tak for det. Resultatet blev ikke for godt for Claus kørte en omgang for meget og Bjarne måtte trække sig fra et heat (strøm mangel).

Bilen
Bilen gør det godt indtil vider der arbejdes stadig med plejlstænger vi håber på at få den nye motor i til vinter nu har den har 228hk og 301 nm men vi håber på noget mere effekt med den nye motor.

Folk er altid velkomen til at skrive kommentar på mercedesrally@mail.dk.

Westcoastrally


Læs mere om:
  • Tyskland
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: