Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3000 - Europa

Kasper Andersen på podiet i Barcelona

Formel 3000 Euro 
14/11/07 

Kasper Andersen sluttede sæsonen af med
en flot 3.-plads i Formel 3000 i Barcelona

Med flot og sikker kørsel lykkedes det Kasper Andersen at slutte sæsonen af med en 3.-plads i sidste afdeling af europamesterskabet for Formel 3000 på den store formel 1 bane i Barcelona.
 

Længe så det ellers ud til, at Kasper Andersen skulle slutte helt på toppen, da han efter en fornem start og et par gode overhalinger på de første omgange, havde kørt sig helt i front.


(Foto: KA Racing)

- Første halvdel af løbet gik helt perfekt. Efter to omgange ligger jeg alene i front og øger konstant afstanden til bagvedliggende. Men da der mangler 8 omgange var mine dæk og bremser desværre helt nede. Derfor valgte jeg at køre taktisk på de sidste omgange hvilket betød, at jeg dumpede ned på en 3. plads, siger en lettere skuffet Kasper Andersen.

Det behøver han dog ikke at være. Det italienske team Coloni Motorsport Europa, som Kasper har kørt de sidste seks afdelinger af europamesterskabet for, var særdeles tilfredse med hans kørsel og imponeret over, at han efter så kort tid i Formel 3000 har formået at køre lige op med de bedste. Og Kaspers kørsel har virkelig vakt opsigt i Italien, hvor flere af de store teams nu er interesseret i at tegne kontrakt med danskeren for den kommende sæson.


(Foto: KA Racing)

Tilbud fra GP2-teams
- Jeg har fået flere seriøse henvendelser fra GP2-teams bl.a. Fisichella Motorsport, der har tilbudt mig et sæde i GP2-serien i både Asien og Europa. I alt er der tale om 31 løb, hvoraf de 24 køres sammen med Formel 1. Så nu skal der virkelig arbejdes hårdt med at finde flere sponsorer, for GP2-deltagelse kræver et noget større budget, end det jeg har kørt med i år, siger Kasper Andersen.


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Coloni Motorsport
  • Circuit de Catalunya
  •