Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

DM Sølv til Demstrup Rallyteam

DM Rally 
15/11/07 

Demstrup rallyteam Thomas Hansen og Alex Jakobsen sluttede deres første sæson i det danske mesterskab i rally på en flot første plads i klassen 1600 N med 4 point i det samlede regnskab foran konkurrenterne i klassen samt en super flot 2. plads i den store DM klasse.
 

Årets sidste afdeling af det danske mesterskab i rally blev afviklet lørdag d. 3. november i og omkring Bramming.


(Foto: Nitt-Foto.dk)

Løbet bestod af 127 km hastighedsprøver og resulterede i en placering som nr. 2 i klassen lige i hælene på nærmeste konkurrent. Det var marginaler, som gav konkurrenten sejren med bare 14 sekunder.

Men vi skulle bare være foran nr. 2 i klassen for at sikre mesterskabet i klassen, og da vi kom til mål kunne vi konstatere, at vi også havde fået sølv i den store DM klasse for biler op til 2000 ccm., hvilket må siges at være et super resultat.

”Vi er super glade og stolte af den samlede sejr i mesterskabet i klassen, og sølvmedaljen i DM klassen. Det har været målet som hele teamet har arbejdet hen i mod hele sæsonen.

Vi siger tak til alle vores sponsorer, som har gjort dette resultat muligt.

Tak for denne sæson
Demstrup Rallyteam
Alex Jakobsen og Thomas Hansen


Læs mere om:
  • Bramming
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: