Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Wurz fokusere på Le Mans

Le Mans 
14/11/07 

Le MansAlexander Wurz siger at en tilbage venden til 24 timers løbet på Le Mans, har han faktisk som sin højeste prioritet, efter af han er har stoppet sin Formel 1 karriere.
 

Alexander Wurz som vandt Le Mans i 1996, og som stoppede sin Formel 1 karriere før Grand Prix løbet i Brasilien, har indikeret at han er meget interesseret vende til sportsvogne.

’Rygte børsen’ har allerede forbundet Wurz til flere forskellige teams, efter hans beslutning om at stoppe i Formel 1. men han ønsker at vende tilbage til sportsvogns racing:
”Jeg har altid sagt at efter Formel 1, ville jeg gerne vende tilbage til Le Mans, det er et drømmen for mig” - udtaler Alexander Wurz, og han forsætter med at fortælle - ”jeg har altid haft et vist forhold til det, lige som Peter Sauber, i min Formel 1 tid, jeg fulgte altid med – også på løbs weekender.”

Den 33-årige kører fortæller i øvrigt, at han kun vil vende tilbage hvis han får mulighed for at sidde i en konkurrence dygtig bil, hos et lige så konkurrence dygtigt team, og han tror på at flere fabrikker kunne tage konkurrencen op med Audi og Peugeot.

”Jeg kigger på sportscar scenen i de næste tre eller fire år for at se hvordan den udvikler sig i den periode. Jeg tror på at der er et par producenter som seriøst kigger i den retning og jeg ser på mine muligheder hos dem”.

Måske kunne det være en mulighed for Team Essex at kigge på Alexander Wurz, som en mulig tredje kører i deres Le Mans projekt, uanset hvilken hvilken bil de vælger at stille op i.

Selch

Læs mere om:
  • Alexander Wurz
  •      ASETEK SIMSPORTS