Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ross Brawn bekræftet hos Honda

Formel 1 
13/11/07 

Som vi omtalte i går, så blev Ross Brawn udnævnt til den nye teamchef hos Honda teamet. Nu venter et stort arbejde med at bringe teamet på ret køl igen.
 

Ross Brawn er den nye teamchef hos Honda teamet. Det blev bekræftet af Honda i går. Mange havde ellers ventet at Ross Brawn ville vende tilbage til Ferrari, hvor han sammen med bl.a. Michael Schumacher og flere andre, gennem årene fik skabt et konkurrencedygtigt og mesterskabsvindende team.

Forhandlingerne om at vende tilbage til Ferrari efter et sabbatår, brød dog sammen i oktober måned. Men flere andre teams har gennem hele året været stærkt interesseret i at få Ross Brawn ind i netop deres team. Det blev så Honda der løb med gevinsten.

Man må så også sige at der er noget at rette op på. En fejlslagen sæson indeholdende adskillige fiaskoer, skal vendes til succes. Bl.a. kæmpede Honda med en fejlkalibreret vindtunnel, hvilket selvfølgelig gav helt forkerte data.

Og det er bl.a. et af de arbejdsområder som Ross Brawn får ind under sin kappe. Honda har således meddelt i deres officielle pressemeddelelse, at Ross Brawn får fuldt ansvar for design, fremstilling og den innovative udvikling af bilerne. Desuden får han som teamchef også ansvaret for løbsafvikling - ligesom han havde det og gjorde det hos Ferrari.

Nick Fry som havde en del af de opgaver som Ross Brawn nu får, forsætter som Chief Executive, som også var en del af hans arbejdsområde inden ansættelsen af Ross Brawn, som for øvrigt har første arbejdsdag d. 26. november.

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •