Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ross Brawn til Honda

Formel 1 
12/11/07 

Det var ventet at Ross Brawn ville vende tilbage til Ferrari teamet, men efter udmeldinger fra flere medier, vil det senere i dag blive offentliggjort at hans nye arbejdsgiver hedder Honda Racing F1.
 

Ross Brawn har efter et sabbatår haft forhandlinger med først og fremmest Ferrari som var hans tidligere arbejdsgiver. Andre teams har dog været inde i billedet for at kapre den dygtige tekniske chef. Tilsyneladende brød forhandlingerne med Ferrari dog sammen i oktober måned, og nu skriver flere medier at Ross Brawn senere i dag vil blive offentliggjort som Honda teamets nye teamchef.


Ross Brawn skifter tilsyneladende det røde tøj ud med en mere hvid
(Foto: Ferrari)

Hos Honda afløser Ross Brawn Nick Fry, som dog ikke er blevet fyret, men i stedet får en anden overordnet stilling i Honda teamet. Ross Brawn har flere gange i november måned angiveligt været i Japan for at tale med Honda, og rygtet vil vide at en kontrakt allerede blev underskrevet i sidste uge. Honda er så også et team der godt kan bruge den kapacitet som Ross Brawn vitterligt er. Jenson Button har kun kørt 6 points ind på tabellen i år mens Rubin Barrichello overhovedet ikke har scoret points i år.

Dons

Læs mere om:
  • Honda Racing F1 Team
  •