TMM kunne ikke få nok

Rally
18/11/07

Sæsonafslutning for TMM
Team Manta Magic drog søndag d. 11. november til Hobro for at køre årets sidste løb. Teamet havde egentlig planlagt at finaleløbet i Ringkøbing skulle have været det sidste for i år, men da lejligheden for løbet i Hobro (som var det første løb teamet kørte sammen sidste år) bød sig og adrenalinen stadig var oppe besluttede de sig for at tage det sidste med.

Team Manta Magic, bestående af Niels Jørgen Jørgensen (Holsted) og Sarah Haulrik Andersen (Billund), har gennem sæsonen haft både op- og nedture i diverse løb, dette sidste løb skulle dog vise sig at være en blanding.

Dagen startede godt og manta’en førte med 2 sekunder efter de første to prøver, da de desværre måtte holde stille på prøve 3 grundet manglende forbindelse til karburatoren. Problemet blev løst og resten af løbet kunne gennemføres uden yderligere problemer, hvilket resulterede i at de kørte hurtigste tid på 5 ud af 8 prøver. Dette var dog ikke nok til at indhente godt et minut som vi tabte.

(Foto: Team Manta Magic)

Alt i alt blev det til en 3. plads i klassen og ligeledes i det generelle klassement.

Manta’en er nu færdig med at vise kræfter for i år, og teamet ser frem til i løbet af vinteren at få en ny motor så de forhåbentlig kan starte helt i front i det nye år. Derudover byder vinteren på diverse kurser og skrueaftener hvor bilen rigtig skal pusles om.
Team Manta Magic vil dog være at finde i den gamle Vejen-hal tirsdag d. 13. november kl. 19.00 hvor de vil få overrakt pokaler for to samlede 3. pladser i hhv. Yokohama Mesterskab Vest og MSSV.

Driver Niels Jørgen Jørgensen og co-driver Sarah Haulrik Andersen vil dernæst gerne bruge lejligheden til at takke teamets sponsorer som gør det muligt at deltage i de forskellige løb rundt omkring i landet, servicefolkene Flemming Christiansen, Bøje Larsen og Benny Bülow for deres hjælp og støtte til løbene, Allan ’Post’ Christiansen for billeder, diverse konkurrenter for den gode og sportsånd og sidst men ikke mindst alle de frivillige løbsledere og officials der weekend efter weekend hjælper til ved løbene uanset vejrforholdene.