Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

De mærkede succes'en

Rally 
13/11/07 

Mentaltræner Anette Hallev i samarbejde med Rally Team
Efter en meget lærerig og styrkende sæson i rally sporten fik de opfyldt deres mål. Martin Pedersen 1. kører og Teddy Grasson 2. kører, kørte i sæsonen 2007 efter at få Yokohama mesterskabet i hus, køre minimum ét rallysprint og snuse lidt til et par DM løb.
 

Drengene fra Kalundborg og Omegns MOtorklub startede sæsonen med et samarbejde med Hallev.com - Anette Hallev, som er mentaltræner/sports coach og har mange andre kvaliteter.

Det virkede på Martin Pedersen 24 år og Teddy Grasson 23 år. De tog det meget seriøst og havde en helt anden ro i sig samt meget mere overskud. De vil jo gerne stå øverst på podiet hver gang, og det mentale overskud er med til at gøre det muligt.

Det gik faktisk så godt, at det mål de to kørere havde sat sig i fællesskab, blev opfyldt.
De vandt Yokohama mesterskabet, hvilket består af fire afdelinger.
De deltog i to rally sprint, og vandt dem begge! Et i Sorø og et i Kalundborg (Gammelrand).
De deltog i fire ud af fem afdelinger af Danmarks Mesterskabet, hvilket var dobbelt så meget som de havde håbet på.

Det koster en del mere at køre DM, og da deres mål var Yokohama Mesterskabet, var det dér budgettet blev lagt.

Men de lærte en masse i DM løbene, og var da med til at præge enkelte resultater i løbet af sæsonen. Alt i alt, en fantastisk sæson. Men intet af det kunne have ladet sig gøre, hvis det ikke var pga. en masse hårdt arbejde fra deres to utrættelige og loyale mekanikere, Steffen Bruun og Steffen Vilsbøl.
Uden dem, intet rally.

I Sæsonen år 2008 vil de satse på Danmarksmesterskabet, et enkelt rallysprint og et løb i Tyskland. Alle fire gutter har allerede skilt deres Peugeot 106 kit car til atomer.
Den trænger til et større service efter en masse hårde kilometer på landevejene. Desuden har de stoppet samarbejdet med et andet team, efter to års samarbejde.
Martin Pedersen og Teddy Grasson har samarbejdet i rallybilen i fire sæsoner, og føler sig mere end klar til en ny sæson.

De glæder sig utrolig meget til at give alle andre kamp til stregen, i sæsonen 2008, hvor Hallev.com vil gøre alt for, at de mærker succesen endnu en gang.

Anette Hallev
Hallev.com


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: