Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Speedcar Series

Michelin og Speedcar i ny aftale

Speedcar Series 
13/11/07 

Det verdenskendte dækfirma Michelin har lavet en 3-årig aftale med Speedcar serien om at levere dæk til alle bilerne. Så kan serien komme godt på vej i den nye sæson.
 

Med tre måneder til sæsonstart i Dubai Autodrome den 26. januar, har organisationen bag Speedcar bekræftet at alle 24 biler vil køre på Michelin dæk. Forklaringen på aftalen er at den franske producents dæk passer perfekt til de vejrforhold som findes i Asien og Mellemøsten.

Dækkene der skal køres på vil være af typen 33/70.15 og vil være designet specielt til de vejrforhold hvor Speedcar serien skal køre.
” Michelin er et af verdens mest respekterede og innovative dækmærker, som har haft succes alle steder i motorsport, inklusiv Formel 1 i 2005 og 2006.” siger Benjamin Durand som er teknisk direktør for Speedcar serien.

Og han forsætter med at sige: ”Vi er rigtig glade for at kunne annoncere vores officielle patnerskab med Michelin, et firma som har en overvældende viden og ekspertise opbygget gennem mange år og mange mesterskaber. Deres input vil være uundværlig i Speedcar serien”

Selch