Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Toyota bekræfter Glock, men...

Formel 1 
10/11/07 

Toyota Formel 1 har bekræftet at de har skrevet kontrakt med Timo Glock, og de vil have Grand Prix 2 mesteren til at køre for det japanske team i den kommende sæson.
 

Det er kommet frem at den 25-årige tyskers fremtid i øjeblikket ligger i hænderne på ’Contract Recognition Board’ (CRB), fordi den nye Toyota kontrakt er modstridende med hans BMW testkører aftale.

Selvom BMW Sauber ikke kan tilbyde Timo Glock et racersæde næste år, så er teamet ikke indstillet på at lade ham køre for Toyota, som ellers har tilbudt tyskeren en 3-årig kontrakt.

”Vi blev informeret af CRB om at der var indsendt en ’modstridende’ kontrakt” - fortæller BMW Motorsports direktør Mario Theissen - ”nu venter vi på deres afgørelse.”

Kampen om Timo Glock er nu i gang for Toyotas F1 direktør John Howett siger:
”Vi har en bindende aftale med Glock”.
Det siges at CRB behandler konflikten i Geneve i øjeblikket, men der ventes ikke en afgørelse før en gang i næste uge.

Allerede i august annoncerede BMW, at både Nick Heidfeld og Robert Kubica ville forsætte med at køre for teamet i 2008. Derfor tror John Howett på at Timo Glock vil sidde i en Toyota F1 bil næste år.

Hovedpersonen selv udtalte sig for kort tid siden til den tyske avis ’Bild’ hvor han sagde:
”Jeg har fået en stor chance hos et andet team, og det kan BMW ikke give mig i øjeblikket. Derfor er jeg nødt til at skifte til et andet sted. Selvfølgelig er jeg taknemmelig for at BMW har hjulpet mig, men jeg har også hjulpet dem, men nu har jeg chancen for at komme videre.”

Timo Glock slutter af med at sige:
”Jeg håber virkelig på en fornuftig løsning. Jeg har har en mulighed for at komme fra bænken til banen i et top team, og vil kæmpe for det.”

Selch

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • BMW Sauber F1 Team
  • Panasonic Toyota Racing
  •