Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams bekræfter deres kørere

Formel 1 
09/11/07 

- til 2008 sæsonen
McLaren kan godt glemme at få Nico Rosberg i teamet, efter at Williams har bekræftet deres kører line up i den kommende sæson. Rosberg forbliver i Williams sædet.
 

Alle håb for McLaren om at snuppe Nico Rosberg til teamet er nu håbløse. Det er fra Williams teamets side blevet bekræftet, at Nico Rosberg og Kazuki Nakajima vil køre for teamet i næste sæson.

Nico Rosberg vil dermed få en ny team kammerat. Efter Kazuki Nakajima afløste Alexander Wurz i det brasilianske Grand Prix, er han nu udnævnt af teamet til at skulle køre den anden bil i næste sæson.

Teamchef Frank Williams er glad for at man kan holde Nico Rosberg i teamet, og han har stadig store forventninger til Nakajima efter hans indsats i Brasilien.
I Formel 1 verdenen er det lidt overraskende at Williams har valgt at give sit andet sæde til Nakajima, men det er tidligere set at teamet har disponeret rigtigt med nye kørere.

Selch

Læs mere om:
  • Kazuki Nakajima
  • Nico Rosberg
  • Williams F1 Team
  •