Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup - DK

Spider Cup debut til Jensen, Lund og Falch

207 Spider Cup
DK 

08/11/07 

207 Spider CupFørste gang vi stiftede bekendskab med den Jobcar.dk sponsorerede Peugeot 207 Spider Cup racer var i forbindelse med udstillingen 'Biler for alle' i Herning, og i går kørte den så de første testkilometer med de tre kørere
 

Det er måske lidt en overdrivelse at skrive at det var debut for David Falch i en 207 Spider Cup racer, da han tidligere har testet i sådan en racer på Sturup Raceway.
Men for Jensen og Lund - altså Thomas Jensen og René Lund - var der ikke blot tale om 207 Spider Cup debut, men om race debut generelt.


(Foto: Motorsporten.dk)

Alle tre kørere fik kørt mange omgange på en desværre regnvåd Padborg Park, og hele testen forløb uden større dramatik end et par harmløse snurreture, når grænserne skulle findes.


(Foto: Motorsporten.dk)

Sidst på dagen tørrede banen op, og her nåede David Falch at køre nogle få rigtig hurtige omgange, før en pakdåse mellem motor og gearkasse satte en stopper for testen.


(Foto: Motorsporten.dk)

De tre kørere var efterfølgende helt enige - 207 Spider Cup raceren er rigtig sjov at køre, og de ser nu frem til deres næste test.


Thomas Jensen (tv), David Falch samt René Lund udgør i øjeblikket kørerstaben i Jobcar.dk teamet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Planerne for den kommende sæson ser foreløbigt således ud for Jobcar.dk raceren:
David Falch skal køre med i 'sprint-mesterskabet', hvor han skal dele raceren med Thomas Jensen og René Lund i de to DEC langdistanceløb som mesterskabet indeholder.
Herudover stiller de tre kørere også op i de to resterende DEC løb, dermed er de med i begge mesterskaber, både 207 Spider Cup mesterskabet samt Danish Endurance Championship, så det bliver en travl sæson for det nye team.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • David Falch
  • Padborg Park
  •