Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Pedersen/Grasson stopper hos Escobar racing

Rally 
08/11/07 

Martin Pedersen og Teddy Grasson stopper samarbejdet med Escobar racing.
 

Escobar racings junior team har valgt at slutte samarbejdet efter denne rally sæson. Det er i fuld enighed mellem Teamejer Lars Kragh og 1. kører Martin Pedersen om at samarbejdet nu ophører.


(Foto: Escobar racing)

Martin Pedersen og Teddy Grasson startede med at køre i Escobar racings farver i 2005, hvor der blev lavet en kontrakt, som gik ud på at Escobar racing ville stå til rådighed med markedsføring, økonomi, og erfaring til disse nye og uprøvede rallytalenter.

Øvelsen med at danne et juniorteam i Escobar racing har været en kæmpe oplevelse for alle parter, og ideen med at bakke op om ungdommen i dansk rally har til fulde stået sin prøve.

Teamejer Lars Kragh:
Vi er utrolig glade for den tid vi har haft med Pedersen/Grasson og drengene bag dem, de har virkelig været en gevinst for vores team de sidste par år.

Jeg havde i mange år gået med ideen, om at prøve at hjælpe et ungt talent på vej. Det har virkelig krævet noget tid og i særdeleshed en god økonomi i teamet, at lave denne øvelse, men vi har på ingen måde fortrudt at vi har hjulpet Pedersen/Grasson godt på vej med deres rally karrierer.

For os var det en naturlig afslutning, for vi er sikker på at de unge mennesker er parate til at stå på egne ben, og klare udfordringerne selv.

Med hensyn til fremtiden har vi et par muligheder, vi nu vil bruge lidt tid på at analysere.

Hele Escobar racing ønsker Pedersen og Grasson et stort held og lykke i fremtiden.


Læs mere om:
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: