Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Engström Motorsport måske med 2 biler

Swedish
Touring Car
Championship 

11/11/07 
Yokohama

- i STCC serien i 2008
Aldrig tidligere har der været så mange planer for Tomas Engström som i den kommende sæson, og forudsætningerne for deltagelsen i STCC serien har aldrig set bedre ud for teamet.
 

”Interessen efter fremgangen i udlandet har givet ekko. Et alternativ er at vi kigger på at kører med to biler i næste sæson” - fortæller Tomas Engström.

2007 STCC sæsonen har været hård for Honda teamet Engström Motorsport. Fremgangen er udeblevet, et antal ’brutale’ løb har betydet at teamet ikke rigtig har kunne vise sit værd, og derfor ikke har været så langt fremme som ønsket.
Revanchen har ventet på sig, men den kom internationalt i forbindelse med ETC Cup løbet på Adria.

Med en placering som nummer to efter ETC Cup løbet på Adria og et fakta i WTCC privat cuppen som sagde tre, et og et har givet ekko i hjemlandet.
”Man mærker at interessen er blevet større efter fremgangen i udlandet, det har givet os et godt udgangspunktet for næste sæson. Hvad der skal ske næste sæson ved vi endnu ikke, men vi har mange bolde i luften og vi har forskellige alternativer.”

Der har i Sverige været spekulationer om at Engström Motorsport er ved at tabe deres Honda kontrakt til Picko Troberg, men der er altid mange rygter i løber at efteråret. Derfor kan Tomas Engström også kun sige:
”Jeg læste om det i avisen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal sige til det. Jeg har en Honda indtil udgangen af næste år, og bedømmer situationen for næste år som positiv for både Honda, teamet og mig selv som kører” - siger Tomas Engström.

Engström forsætter med at fortælle:
”Som STCC ser ud i dag, er man vældig sårbar, når man kun køre i en bil. Vi ville gerne have en kører som er med i toppen, kan kæmpe, og fungere som en hjælp. Derfor kommer det til at handle om et team med to ens biler!”

Et andet alternativ er at Engström Motorsport kører i udlandet. I forbindelse med de tre løb som Tomas har kørt i WTCC i år har han været rigtig godt fremme i privat cuppen, og derfor kigger teamet også på den mulighed.

Selch

Læs mere om:
  • Tomas Engström
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: