Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Michael Schumacher tester igen

Formel 1 
10/11/07 

Den syv dobbelte Formel 1 verdensmester Michael Schumacher dropper sin pension, for at teste Ferrari’s mesterskabsbil på Catalunya ved Barcelona i Spanien.
 

Testen bliver afholdt i næste uge, og vil foregå i Ferrari teamets 2007 mesterskabsbil, fortalte teamet i tirsdag.
”Det er halvvejs for sjov og halvvejs af tekniske årsager” - fortalte en talsmand fra Ferrari.

38 årige Michael Schumacher stoppede i Formel 1 med udgangen af 2006 sæsonen, efter at have vundet 91 Grand Prix løb i sin karriere, hvilket gør ham til den mest succesfulde Formel 1 kører nogen sinde.

Den tyske racerkører har i hele sæsonen holde sig i kullissen, selv om han har været synlig ved flere af årets Grand Prix, hvor han har fungeret som ’teknisk rådgiver’. Teamet tog dog alligevel begge titler i denne sæson med Kimi Raikkonen som verdensmester, på trods af alle de kontroverser som har været i serien i år.

Formel 1’s tekniske regler bliver ændret næste år hvor ’traction Control’ og andre såkaldte ’ drivers aids’ bliver fjernet og vil så være forbudt.
”Michael har stor erfaring med at kører Formel 1 biler uden traction Control og andre ’elektriske’ hjælpemidler, så der er en del fornuft i at få hans indput” - siger Schumachers talsmand.

Talsmanden fortalte også at Jean Todt har sagt:
”Hvis Michael ville få lyst til at kører bilen, ville Todt få opfyldt det ønske” - og tilføjer at Michael Schumacher vil teste tirsdag og onsdag i næste uge på Circuit de Catalunya.

Michael Schumacher har ikke deltaget i en test siden han stoppede sin aktive karriere, selv om han dog har kørt 2007 bilen nogle få omgange på en våd Fiorano bane og ved arrangement hvor moderselskabet Fiat deltog.

Selch

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Scuderia Ferrari
  • Circuit de Catalunya
  •