Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Clio-es kører Audi RS4 til næste år

Danish Endurance
Championship 

08/11/07 

DEC - Danish Endurance ChampionshipBrian Mikkelsen, Vejle, får nye udfordringer til næste år. Her bliver årets toer i Casinoportalen Clio Cup nemlig atter at finde i Danish Endurance Championship, men bag rattet af en for ham helt ny bil.
 

Det er den Audi RS4, som Tor Brynjelsen, Norge, tidligere på året bl.a. har deltaget med i et par løb på dansk grund i Special Saloon Car Challenge.

”Sammen med min teamkammerat Thomas Wulff skal jeg køre i den potente Audi RS4, og det er rart allerede nu at have min første kontrakt på plads for sæsonen 2008,” siger Brian Mikkelsen.

”Der står dog en del test på programmet, for der skal en del udvikling på bilen til, før den er klar, men jeg regner med at komme ned på et vægt/effekt-forhold på 3,5 kg/hk, og hvis vi rammer det, skulle vi gerne kunne følge med de Porscher, der kører i serien.


(Foto: Mikkelsen)

At Brian Mikkelsen skal køre en norskejet Audi RS4, hænger sammen med hans personlige baggrund, hvor han tidligere har boet i Norge. Her kørte han også løb og var medlem af samme klub, som Tor Brynjelsen, der blev en af hans personlige venner.

”Vinteren skal bruges til at optimere bilen og finde noget fart i Tor, hvilket jeg er sikker på, vi finder,” siger Brian Mikkelsen.

Men aftalen med Tor Brynjelsen er dog ikke ensbetydende med farvel til sit team gennem de seneste tre sæsoner, Pro Four Racing.
”Jeg skal stadig også køre for Pro Four, hvad Peter så beslutter sig for, at det skal være,” slår Brian Mikkelsen fast.

Mikkelsen


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Thomas Wulff
  • Pro-Four-Racing
  •